+36306232322 / info@aliscaker.hu

Szállítási feltételek

Szállítási információk:

A nem raktáron lévő termékek szállítását 7-8 munkanapra tudjuk vállalni.

Szállítási módok kiválasztása:
A kosár funkcióban csak azok a módok pipálhatóak be, amelyek alkalmasak az adott csomag kiszállítására.
Minden gombjelen van, de csak a kivastgítak pipálhatóak. Ez adódhat súlyból, méretből, kérjük, figyelmesen válassza ki a megfelelő opciót. 
Bankkártyás fizetésnél az oldal átirányítja a Felhasználót a Simple oldalára, amely bizonyos időn belül (3-4 perc) bezárul. Ilyenkor az egész tranzakciót újra kell kezdeni.
Regisztrált felhasználóként az oldal elhagyása után nem veszik el az összeállított kosár, hanem ismételt belépés után visszatölthető teljes korábbi tartalmával.Szállítási határidők:

A "külső raktáron" raktárkészlet info-val ellátott termékek esetében függünk Partnereink visszaigazolásától.
A"
raktáron X-db" jelölésű termékenél a raktárkészlet túlhívásánál szintén életbe lép a 6-8 munkanapos szállítási határidő.

Raktárkészleten lévő termékeknél a szállítási határidó 24-48 óra, amely a rendelés leadásának pillanatától, illetve a futárszolgálatok leterheltségétől függ.
Általánosan elmondható, hogy a 13 óráig leadott megrendelések már másnap délelőtt az ügyfélnél vannak,  de 48 órán belül mindenképpen megkísérli a futár leadni a csomagot.
A csomag feladásáról részünkről az "összeállítva" üzenet kerül kiküldésre.

Szállítmányozóink a csomag felvételekor is küldenek email-t, majd a kézbesítés napján szintén.
Ez utóbbi levelet érdemes megőrizni és végigböngészni alaposan. Amennyiben problémás az átvétel előre nem látott okok miatt, mindegyik levél tartalmaz egy linket úgynevezett "
rugalmas kézbesítés"-el. Erre kattintva kérhetik Ügyfeleink a dátum, óra, és esetleg helyszín módosítását a futártól.
Tartalmazza a futár telefonszámát is, amin fel tudják venni a kapcsolatot.
A kézbesítés előtti telefonhívás alapbeállítás, minden kedves Ügyfelünket hívja a futár érkezés előtt.


Szállítási díjak, módok:

- Packeta átvételi pontra, Z-box-ba:

Válassza ki kedvenc, Önhöz közeli üzletét az átvételre!
Jelenlegi legolcsóbb megoldásunk kis és közepes csomagokra.
Packeta "Mini":            1.290Ft előrefizetéssel, vagy 1.690Ft utánvéttel. A szállítási mód max. 2kg-ig, 120cm körméretig és 70cm hosszon belül választható.
Packeta "Standard": 1.490Ft előrefizetéssel, vagy 1.890Ft utánvéttel. A szállítási mód max. 10kg-ig, 150cm körméretig és 120cm hosszon belül választható.
Ingyenes verzió: 40.000Ft felett.


A körméret számítási módja magasság+szélesség+mélység, a hossz a leghosszabb oldalt jelenti. A termékek hosszát oldalunk nem kezeli, ha nem férne be ebbe a méretbe a termék, Ügyfélszolgálatunk híni fogja Önt a módosítás miatt. Ez eredményezhet díjemelkedést is. Ha a termék meghaladta a leírt súlyhatárt, a módozatok nem válaszhatóak ki.
A szállítási mód megjelölésénél az első lépésként ki kell választani az átvételi pontot, különben a rendszer nem engedi kiválasztani a fizetési módot.
A Z- BOX-ok nem rendelkeznek bankkártya terminállal, a fizetést a PACKETA alkalmazásban tuják teljesíteni (az értesítő emailben kiküldik a linket ehhez).


- standard csomag, házhozszállítás futárral:

standard futár előrefizetéssel: 1.790 Ft. Bankkártyás fizetéssel vagy előreutalással az utalás beérkezése után kerül összekészítésre. 
standard futár utánvéttel:        2.190 Ft  A fizetés a futárnál készpénzben vagy bankkártyával lehetséges. 
Ingyenes verzió: 40.000Ft felett.


A 0-30kg közötti csomagok számítanak standard csomagnak. Ha több termék súlyából összeadódik 30kg-nál magasabb súly, a rendszer nem engedi kiválasztani ezeket a módozatokat, hanem át kell térni a BigPack opcióra. Standard csomagot fő szállítmányozónk az ExpressOne végzi, de DPD és GLS-el is küldünk csomagot, ha kimondottan ilyen futárszolgálatot szeretne, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat.

- BigPack házhozszállítás: 

BigPack futár előrefizetéssel: 4.990Ft Bankkártyás fizetéssel vagy előreutalással az utalás beérkezése után kerül összekészítésre. 
BigPack futár utánvéttel:         6.990 Ft  A fizetés a futárnál készpénzben vagy bankkártyával lehetséges. 

A 30-40kg közötti csomagokat és a Gyártó által úgy kialakított csomagokat (pl. fűnyírógép 40kg felett, de hordozófüllel) szállítjuk ezzel a móddal. Minden esetben az ExpressOne szállítja ezeket. Fontos tudnivaló, hogy a futárszolgálatok az úgynevezett első ajtóig kötelesek kivinni a csomagot. Így például nem kötelesek felvinni több emeletet lépcsőn, stb. ezeket a csomagokat, kérjük gondoskodjanak a körülményekről ebben az esetben.
Ingyenes verzió: 180.000Ft felett.- Raklapos házhozszállítás

raklapos házhozszállítás előrefizetéssel: 6990Ft. Bankkártyás fizetéssel vagy előreutalással az utalás beérkezése után kerül összekészítésre. 
raklapos házhozszállítás utánvéttel:         8990Ft. A fizetés a futárnál készpénzben vagy bankkártyával lehetséges. 

A 40kg feletti, kézi mozgatásra alkalmatlan csomagokat egyutas raklapos feladással juttatjuk el ügyfeleinkhez. Fontos tudnivaló, hogy a lerakodásról minden esetben az Ügyfélnek kell megoldania. Kérjük, gondoskodjon megfelelőm személyzetről, eszközről.
Ingyenes verzió: 150.000Ft felett.


- Kiszállítás telephelyre (személyes átvételre vonatkozó különös feltételek):

A személyes átvételnél igényelhető "kiszállítás telephelyre" megjegyzés ésszerű keretek között értendő, és olyan Vállalkozásoknak a részére vállaljuk, akinek a tevékenysége szorosan összefügg a vásárolt Áruk rendeltetésszerű használatával, vagy értékesítésével.
Megfelelő mennyiségű termék megrendelése esetén tudunk ingyenes telephelyre történő szállítást vállalni, ez termékenként eltérő lehet, megegyezés kérdése.
Ilyen jellegű igényével, a feltételek tisztázása érdekében megrendelés előtt forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Foxpost csomagautomata:

Foxpost csomagautomata előrefizetéssel: 1.390 Ft. 

A Foxpost szállítási módnál nem érhető el utánvét. Maximum súly 25 kg, maximum hossz 60cm.
Ezt a szállítási módot azoknak az Ügyfeleinknek tartjuk fent, aki nem tud fix pontra futárt kérni, és nem ér el nyitvatartási időben csomagpontokat. 
A Fox-ról tudni érdemes, hogy a leglassúbb odaérési forma, adott rendelések 4-5 munkanapot is utaznak a célautomata felé.
A FOX szállításhoz ingyenes verzió nem elérhető.


Egyéb információk:

Átutalásos vásárlásnál kérjük, várja meg díjbekérőnk megérkezését, és az utalás közlemény rovatába a díjbekérő sorszámát írja be. 
Így a számla automatikusan kiküldésre kerül, munkatársaink pedig azonnal értesülnek az összeg beérkezéséről, és megkezdik a feladást.
Amennyiben nem ezt az azonosítót használják, az késéseket eredményezhet a kiküldésben.
Nem kiegyenlített díjbekérővel a rendelést 3 munkanap múlva törlöljük.
A díjbekérő tartalmazza a bankszámlaszámunkat is. 

Kollégáink a lehető legtöbbet megtesznek a megrendelések zökkenőmentes szállításáért, így gyakran felhívják Ügyfeleinket a kiszállításokkal kapcsolatosan,
Amennyiben a szám nem elérhető vagy nem válaszol, email-ben is megpróbálunk kapcsolatot létesíteni a Vásárlóval.
Ha erre 24 órán belül nem kapunk választ, az adott megrendelést sajnos töröljük.
Megértésüket köszönjük!