+36 30 623 23 22 / info@aliscaker.hu

Szállítási feltételek

Szállítási/ raktár információk:

A nem raktáron lévő termékek szállítását 7-8 munkanapra tudjuk vállalni.

Szállítási módok kiválasztása:
A kosaradban csak azok a módok jelennek meg, amelyeken az adott termék szállítható.
Bankkártyás fizetés: a megrendelés utolsó lépésében irányítunk át a a Simple oldalára. Ha nem fejezed be a tranzakciót 3-4 perc alatt, az ablak bezárul. Ilyenkor az egész tranzakciót újra kell kezdeni.
Regisztrált felhasználóként az oldal elhagyása után nem veszted el az összeállított kosarad, hanem ismételt belépés után megkérdezzük, hogy szeretnéd-e újra ezeket a termékeket betölteni.


Szállítási határidők:

A "külső raktáron" raktárkészlet info-val ellátott termékek esetében függünk Partnereink visszaigazolásától, de értesítünk is folyamatosan.
A"
raktáron X-db" jelölésű termékenél a raktárkészlet túlhívásánál szintén életbe lép a 6-8 munkanap-os szállítási határidő.
Ha sürgősen kellene, mindkét esetben keresd Ügyfélszolgálatunkat, lehet épp útoin van felénk a termékedből.

Raktárkészleten lévő termékeknél a szállítási határidó 24-48 óra, amely a rendelés leadásának pillanatától, illetve a futárszolgálatok leterheltségétől függ.
Általánosan elmondható, hogy a 13 óráig leadott megrendelések már másnap délelőtt az ügyfélnél vannak,  de 48 órán belül mindenképpen megkísérli a futár leadni a csomagot.
A csomag feladásakor email címedre a "lezárt" üzenet kerül kiküldésre- egyben megy egy másik elvél is az elkészült számláddal.

Szállítmányozóink a csomag felvételekor és a kézbesítés napján is is küldenek email-t, hogy érkeznek.
Ez utóbbi levelet érdemes megőrizni és végigböngészni alaposan. Amennyiben előre nem látott okok miatt problémás az átvétel, mindegyik levél tartalmaz egy linket úgynevezett "
rugalmas kézbesítés"-el. Erre kattintva kérheted másik nap, óra, és esetleg helyszín módosítását a futártól. Tartalmazza a futár telefonszámát is, amin fel tudjod venni a kapcsolatot vele.
Nekünk és a futárnak is jobb, és mivel utánvét ellenőrt használunk,Neked is. 
A kézbesítés előtti telefonhívás alapbeállítás, minden kedves Ügyfelünket hívja a futár érkezés előtt.
Utánvét ellenőr: amennyiben egyeztetés nélkül nem veszed át megrendelésed, rendszerünk sajnos körbeküldi adataidat minden bekötött webáruháznak, és egy jó darabig csak előrefizetéssel tudsz majd vásárolni náluk is. Ezt elfogadtad a felhasználási feltételekben.


Szállítási díjak, módok- érvényes 2024.03.31-től visszavonásig:- Átutalásos vásárlás információk:
Kérjük, átutalásos vásárlásnál várjd meg díjbekérőnk megérkezését, és az utalás közlemény rovatába a díjbekérő sorszámát írjd majd  be. 
Így a számla automatikusan kiküldésre kerül, munkatársaink pedig azonnal értesülnek az összeg beérkezéséről, és megkezdik a feladást.
Amennyiben nem ezt az azonosítót használod, az késéseket eredményezhet a kiküldésben.
Nem kiegyenlített díjbekérővel a rendelést 5 munkanap múlva törlöljük- akciós árú megrendelésnél nem állítunk utólag vissza akciós árat.
A díjbekérő tartalmazza a bankszámlaszámunkat is, továbbá  a bankszámlaszámunkat megtalálod minden aláírásunkban, és az ÁSZF- ben is.

- Nem elérhető Ügyfelek:
Kollégáink mindent megtesznek a megrendelések zökkenőmentes szállításáért, így sok esetben fel is hívják Ügyfeleinket a kiszállításokkal kapcsolatosan,
Amennyiben a megadott szám nem elérhető/ nem válaszol, email-ben is megpróbálunk kapcsolatot létesíteni a Vásárlóval.
Ha 24 órán belül nem kapunk választ, az adott megrendelést töröljük- akciós árat nem állítunk vissza utólag.
Megértésed köszönjük!


- Raklapos szállításra vonatkozó információk
A 40kg feletti, kézi mozgatásra alkalmatlan csomagokat egyutas raklapos feladással juttatjuk el ügyfeleinkhez. Fontos tudnivaló, hogy a lerakodásról minden esetben az Ügyfélnek kell megoldania. Kérjük, gondoskodjon megfelelőm személyzetről, eszközről.

- Kiszállítás telephelyre (személyes átvételre vonatkozó különös feltételek):
A személyes átvételnél igényelhető "kiszállítás telephelyre" megjegyzés ésszerű keretek között értendő, és olyan Vállalkozásoknak a részére vállaljuk, akinek a tevékenysége szorosan összefügg a vásárolt Áruk rendeltetésszerű használatával, vagy értékesítésével.
Megfelelő mennyiségű termék megrendelése esetén tudunk ingyenes telephelyre történő szállítást vállalni, ez termékenként eltérő lehet, megegyezés kérdése.
Ilyen jellegű igénnyel, a feltételek tisztázása érdekében megrendelés előtt fordul Ügyfélszolgálatunkhoz.

Foxpost csomagautomata
A Foxpost szállítási módnál nem érhető el utánvét. Maximum súly 25 kg, maximum hossz 60cm.
Ezt a szállítási módot azoknak az Ügyfeleinknek tartjuk fent, aki nem tud fix pontra futárt kérni, és nem ér el nyitvatartási időben csomagpontokat. 
A Fox-ról tudni érdemes, hogy a leglassúbb odaérési forma, adott rendelések 4-5 munkanapot is utaznak a célautomata felé.
A FOX szállításhoz ingyenes verzió nem elérhető.