www.kellegyszerszam.hu                                                                                         telefonszám: +36 30 623 23 22                                                    email: info@aliscaker.hu

Rólunk


Az Alisca Kereskedőház (Aliscaker Kft.) 2018-ban kezdte meg működését jelenlegi formájában.
Célunk a lakossági igények teljes körű színvonalas kiszolgálása a barkácsolók, felújítók, kertészet szerelmeseinek színvonalas kiszolgálása, illetve a kivitelező vállalkozások igényeinek kielégítése.
Kínálatunk erre van igazítva, amelyet végfelhasználóként az oldalon rendelés indításával érhetnek el. Disztribúciós üzletágunk várja a viszonteladók jelentkezését, a kapcsolat fül elérhetőségein, ahol egyedi ajánlatokat és accountot lehet igényelni. 
Két weboldalunk, a kellegyszerszam.hu és a https://www.beetetek.hu/ két külön üzletágként működik.

Az Aliscaker Kft. a Toolsworld hivatalos magyarországi disztribútora. 
Ennek megfelelően kiszolgálunk cégeket az oldalon megjelenő termékekből nagy tételben is, raktárról, árajánlat készítéssel. 
A Toolsworld márkái:
- a Sparta, Russia, Sibrteh márkák a belépő kategóriás termékek, tervezésük robosztus, de nem a legkidolgozottabb. Alkalmi, hobbi célú használatra ajánlottak elsősorban, avagy olyan mestercsapatoknak, ahol nem nagy az igény a szerszámok kinézetére, esetleg gyorsan kopnak, rendre eltűnnek. A Russia és a Sibrteh márkák java része Oroszországi gyártás.
- A Martix (MTX) egy erős középkategóriás szerszám, sőt egyes sorozatai már nagyon profik. A szerszámok strappabiróak, remek formatervezésűek és az anyagválasztások megfelelőek.
- A Denzel márka benzines, akkus és elektromos készülékeiről beszél a 3 év garancia, remek termékek a saját árfekvésükben.
- a Steels és a Gross márka felsőkategóriás rezsianyag termékek. Beszállítói szervizeknek, gyártó cégeknek, ahol a magas minőség alapelvárás.
- az Elfe a háztartási fogyócikkek márkája. Remek termékek, ha egy kosarat ki kell egészítzeni, hogy meglegyen az ingyenes szállítás. A termékek minősége általánosan jó.
- a Palisad márka a kert minden részére nyújt megoldást azokban a termékekben, amelyeknek nem kell berregnie. A minősége széles skálán mozog a belépőtől a prémiumig több sorozata van, ezekről tudnak tájékozódni a termék leírásokban.