www.kellegyszerszam.hu                                                                                         telefonszám: +36 30 623 23 22                                                    email: info@aliscaker.hu

Elektromos konvektor, fűtőpanel, fűtőtest

Szerezd be az ideális hőforrást házad, nyaralód vagy műhelyed számára.
A különböző elektromos fűtőtestek korábban kiegészítő hőforrásként működtek, amikor a fő fűtőforrás nem állt rendelkezésre, vagy nem volt elegendő a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Ma már ezek az eszközök fő fűtőtestként használatosak, ahogy terjed a napelem, kiegyenlítődtek az energia árak, és a telepítési költségek pl. egy gázközponti fűtésnél akár egy évtizedes fűtési költség árába is belekerülhetnek.
Telepítésük egyszerű, hőelosztásuk megfelelő, gyorsan, és sok esetben már távolból, pl. Wi-Fi-ről is szabályozható a fűtésünk. Kiválasztás előtt ellenőrizd a rendelkezésre álló helyet, a tápellátás megfelelő erősségét, és a csatlakozás legyen megfelelő helyen. Illetve a méretezést az alapterületnek megfelelően válaszd ki, és a telelpítésnél ügyelj az előírásokra- nemcsak a biztonságos üzemeltetésre lesz hatással, hanem a hőérzetre is.
Szűrő
1
1